Consells per a una salut de ferro

Uns consells generals perquè tingueu una salut de ferro. Els podeu seguir en major o menor mesura, com tot a la vida. No teniu res a perdre i molt a guanyar.

1- Un remei força interessant seria: agafeu un litre d’aigua amb 250 grams de sal marina i 100 grams de clorur de magnesi, tingueu-ho dins d’una ampolla tot ben remenat, què podem fer i per a què serveix? Doncs anirà bé per apri-mar, molèsties òssies, abaixar el sucre, abaixar la pressió de la sang. Feu fregues per tota la superfície de la pell, dutxa final calenta o al vostre gust. Serveix per posar amb compresa per dolor, quists, inflamacions, congesti-ons (deixeu el drap humit com a mínim una hora).

2- En 2 litres d’oli d’oliva verge afegiu 0,50 grams a parts iguals de cúrcuma, gingebre, pebre picant, canyella. Això us servirà per a les amanides o els àpats crus o cuinats.

Virtuts: tota classe de problemes inflamatoris, diabetis, oncològics, su-cres, tensions altes, fetge, digestius, refredats, apuja les defenses, la mis-sió és equilibrar el cos.

3- Intenteu menjar sense fer barreges alimentàries. Llegiu amb atenció els aliments compatibles i incompatibles.

Els aliments més interessants serien: pinya, mirtil, espinacs, pebrots vermells, bròquil, tomata, poma, espàrrecs, móres, carabasses i carabas-sons, pastanaga, totes les cols (la morada la millor), kiwi, bolets, papaia, prunes, magranes, cireres, plàtan, la síndria la reina de tots els aliments juntament amb el meló i la família de les cols. Si voleu gaudir d’una salut d’enveja, feu sucs vegetals, els més alcalins de tots els aliments.

4- Aliments més alcalins: sucs de vegetals verds, api, espinacs..., all, civada crua, col, figues seques, te d’herbes, suc de llimona, estèvia.

Aliments més àcids: vi, xocolata amb sucre, peix, carns, arròs blanc, frui-tes en llauna, vinagre. Per posar un petit exemple, no abuseu d’aquests aliments, serien els que ens poden posar malalts.

5- Podeu posar en pràctica els bons costums de menjar tranquils, dormir el suficient, sobretot anar a dormir aviat i llevar-se d’hora, aneu de ventre com a mínim dos cops al dia, podeu practicar algun esport sense arribar al cansament, dormiu amb la finestra oberta si podeu o voleu, tingueu pensaments positius quan mengeu.

Poseu una mica d’oli cru a cada àpat i mengeu una o dues peces de fruita o un plat d’amanida abans de cada àpat (això seria per tenir un bon coixí per a l’estómac).

6- Els millors complements de salut: spirulina Chlorella, llevat de cervesa, chía, llinosa, sèsam, germen de blat, pol·len, pipes de carabassa, lecitina de soja, gelea reial, ginseng, magnesi, silici, les herbes per la pròpia de-ficiència.

Amb això us podem assegurar que si ho seguiu amb constància podeu tenir una salut d’enveja!

Apa, animeu-vos, no teniu res a perdre i molt a guanyar!