Protegeix la teva pell amb cremes solars

Últims dies d'estiu!

Aprofita't del final de temporada amb descomptes del 25% en cremes solars!

Vine a les nostres botigues Casa Rami i t'informem!
 

L’estiu és genial i els dies assolellats són increïbles però el sol produeix radiació perjudicial, la radiació ultraviolada (UV), i nosaltres no tenim pigments naturals que ens protegeixin d’ella completament. Per tant, gaudiu del sol i de les vostres vacances d’estiu, però no us oblideu de posar-vos crema solar. Poseu atenció al factor de protecció solar (FPS) i apliqueu la crema segons escaigui (millor amb més freqüència que menys) perquè el diòxid de titani, l’òxid de zinc i les molècules orgàniques protegiran vostra pell.

La radiació UV es divideix en dos sub-tipus de radiació:

  • Radiació UV-B (longitud d’ona 280-315nm) que causa cremades a la pell. Aquest tipus de radiació danya la capa superior de la pell, coneguda com l’epidermis.
  • Radiació UV-A (longitud d’ona de 315-400nm) que causa l’envelliment prematur de la pell, ja que danya la capa més profunda de la pell, la dermis.

Tots dos tipus de radiació s’han relacionat amb el càncer de pell.

El Factor de Protecció Solar (FPS), en termes generals, indica quant temps pot un/a romandre al sol sense cremar-se. Si normalment pots romandre al sol durant 10 minuts sense cremar-te, amb protector solar FPS 15 series capaç de romandre al sol sense cremar-te 15 vegades més, per tant 150 minuts. Aquesta és una aproximació que implica que la intensitat de la radiació ultraviolada del sol és sempre la mateixa, la qual cosa no és certa.

La radiació solar varia considerablement amb els següents factors:

  • L’hora del dia: Els raigs del sol són més forts entre les 10:00 am i les 16:00 h.
  • L’altitud i la latitud: Els raigs del sol són més forts en les elevacions més altes i en latituds properes a l’equador.

El FPS només s’aplica a la radiació UVB, la que causa cremades – és per això que el defineixen com el temps que pot romandre al sol sense cremar-se. Normalment, les cremes solars que també actuen davant la radiació UVA tindran l’etiqueta de ‘Ampli Espectre’ (protecció davant de tot dos tipus de radiació, UVB / UVA).